Waarom Zou Je Sporten Met Een Personal Trainer?

Gepubliceerd dec. 16, 22
7 min read

Personal Sports Club Delft - Fitness En Personal Training

a. trainingsmethodes en het optimaliseren van mijn levensstijl. Victor, bedankt! Wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Vul dan het onderstaande formulier in! Hoe ziet het intakegesprek eruit? Nadat je het bovenstaande formulier hebt ingevuld, plannen we een afspraak in om te videobellen. Tijdens dit gesprek bespreken we je doelen, gaan we de haalbaarheid na en en formuleer ik een plan.

Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Elke week plannen we een vast contactmoment in. Voor een videobelafspraak is het contactmoment hooguit 30 minuten. Hoe ziet 3 maanden online fitness coaching er globaal uit? Elk programma bestaat uit 12 contactmomenten. Voor je eerste contactmoment krijg je het plan doorgestuurd (Samen met een personal trainer werken). Hierin kun je gegevens en resultaten wekelijks bijhouden.

Je krijgt tips, feedback en huiswerkopdrachten mee, zodat je na elk contactmoment weer door kunt. Waarom duurt de online fitness coaching 3 maanden? Vanuit onderzoek en praktijkervaring zien we dat er in het algemeen weken tot maanden nodig zijn om te werken aan nieuwe gewoontes en te leren volhouden. Tegenslagen en terugvallen komen vaker voor wanneer je wat langer bezig bent.

Sport & People: Personal Trainer En Fitness Opleidingen

Wat krijg ik precies tijdens de online fitness coaching? of , waarin je o. a. de progressie van je trainingen, leefstijlscores en lichaamssamenstelling kan bijhouden. dat bij je past en waar je resultaat mee behaalt en een overzicht van welke voedingssupplementen nuttig kunnen zijn. gericht op resultaat en de mogelijkheid tot techniek feedback (Sport & People: Personal trainer en Fitness opleidingen).

Hierin bespreken we je progressie, uitdagingen en kun je al je vragen stellen die je hebt. Fitnessbegeleiding van personal trainers en fysio's., waarmee je aan je doelen werkt en dit uiteindelijk ook kan onderhouden. Is het een streng programma? Nee zeker niet. We gaan gezamenlijk op zoek naar wat het beste binnen jouw huidige leefsituatie past.

Dit verloopt via een maandelijkse abonnementsdienst waarin je korting krijgt over het maandbedrag dat je betaalt. Meer info hierover volgt tijdens je programma. Wat is het verschil tussen basic en plus? Bij plus is het grootste verschil dat de contactmomenten via videobellen verlopen. Dit maakt het coachen nog meer persoonlijk en je kunt er over het algemeen makkelijker meer waarde uit halen.

Sportscholen Met Personal Trainer

Wat is het verschil tussen plus en premium? Bij premium is het grootste verschil dat je de mogelijkheid hebt tot dagelijks contact via de mail of whatsapp. Dit kan handig zijn als je sneller tegen dingen aanloopt waar je hulp bij nodig hebt of tussendoor met veel vragen rondloopt die je graag op korte termijn beantwoord wilt hebben.

Hoe werkt het mailcontact via het basic programma? Op een vaste dag in de week kun je mij een update geven van hoe je week is gegaan, waar je tegenaan bent gelopen, wat nieuwe uitdagingen zijn en eventueel andere vragen die je hebt (Personal Training effectief je lichaam verbeteren). Binnen 24 uur krijg je reactie met de benodigde feedback en instructies.

Vanuit daar is het volgende contactmoment weer op je vaste contactdag. Hoe werkt het videobellen? Het videobellen verloopt in de basis via Zoom. Tijdens de videobelafspraak gaan we evalueren hoe de week is gegaan, wat nieuwe uitdagingen zijn voor de komende week en je kunt vragen stellen. Je krijgt antwoorden, feedback en huiswerkopdrachten mee, zodat je na elk contactmoment weer door kunt.

Is Sporten Met Een Personal Trainer Dubbel Zo Effectief?

Personal Trainer- Advies En Trainingsschema's Op MaatPersonal Training - The Gym

Kan ik het programma tussendoor upgraden of downgraden? Dat is geen probleem! Het verschil in kosten wordt dan met elkaar verrekend. Wat nu als de online fitness coaching niet naar wens is? Ik geloof er volledig in dat mijn programma’s effectief zijn en goed zullen aansluiten op je leefsituatie (Personal training - Delft - Fitnessclub Nederland). Heb jij na de 1ste maand geen resultaat of past deze coaching niet bij jou? Dan krijg je gewoon je geld terug! Krijg ik een voedingsschema? Je krijgt geen standaard voedingsschema, maar we gebruiken jouw voedingspatroon als basis om hier stap voor stap verbeteringen aan toe te voegen.

Moet ik calorieën bijhouden? Calorieën bijhouden is niet nodig met mijn plan. In de basis zijn we hier ook niet mee bezig. Mocht je om wat voor redenen calorieën willen bijhouden, dan kan dit in combinatie met mijn plan. Sluit het voedingsplan aan op wanneer ik buitenshuis eet? Ja zeker.

Moet ik voedingssupplementen aanschaffen? Je kunt in de basis perfect resultaat behalen zonder voedingssupplementen. Ik geef alleen adviezen voor supplementen om eventueel voedingstekorten te voorkomen, voor de gezondheid en ter bevordering van sportprestaties. Hoe ziet het trainingsschema eruit? Het trainingsschema is afgestemd op je wensen, mogelijkheden qua materiaal en je belastbaarheid.

Bereik Je Doelen Wel Met Een Personal Trainer

Personal Fit Club - Personal Trainer In De Regio DelftFitness & Club Training - Personal Health Club

Vanuit daar komt de focus te liggen om de belasting te verhogen. Hoe vaak per week moet ik trainen? Dit is afhankelijk van je leefsituatie. Heb je weinig tijd? Dan kun je met 2x per week trainen mooie resultaten behalen. Je hoeft niet meer dan 2x per week te trainen voor resultaat - Personal trainer Delft - Private Gym.

Is het verplicht om techniekfilmpjes te maken? Nee hoor. Maar het is zeker iets waarmee je nog meer meerwaarde uit de online fitness coaching gaat halen. Kan ik de online fitness coaching combineren met thuis trainen? Ja zeker. Je hebt geen sportschool nodig om te werken aan je doelen. Beperkt materiaal geeft je wel meer opties qua oefeningen.

Wat is het verschil tussen een online fitness coach en een online personal trainer? Een online personal trainer wordt vaak geassocieerd met een online fitness coach. Hoewel deze beroepen overlap met elkaar hebben, zijn er toch wel belangrijke verschillen. Een online personal trainer is van oorsprong namelijk een personal trainer.

Personal Training - Fitness & Health Club Delft

Lifestyle Gym - De #1 Sportschool DelftClub Vit - Personal Training En Fitness Club In Delft

Dit zodat klanten 1-op-1 of in groepsverband kunnen deelnemen aan de online personal training. De high-end 24/7 Fitnessclub van Delft. Het opnemen van een training, zodat klanten op een ander moment mee kunnen doen. Personal trainers hebben dus over het algemeen veel kennis van (online) personal training verzorgen en een basiskennis over voeding. Het is niet voor niets dat er andere beroepen zijn die helpen met voeding en gedragsverandering.

Feedback verloopt meestal nadat een trainingssessie heeft plaatsgevonden. Wat is het verschil tussen een online coach en een online fitness coach? Omdat online coach erg algemeen is, gebruik ik de term . Een stress coach, life coach of een business coach kan zich namelijk ook een online coach noemen. Heb je meer informatie over waar je een goede coach aan herkent? Ja zeker. Sport & People: Personal trainer en Fitness opleidingen.

Wat is de cursus online afvallen? In mijn cursus online afvallen behandel ik de theorie van hoe je langdurig afvalt en geef ik hierbij praktische hulpmiddelen die jou ondersteunen met het afvallen. Wil je meer leren over afvallen of over gedragsverandering in het algemeen? Dan is mijn cursus online afvallen zeker een goede aanvulling op de coaching! Hoe ziet de techniektraining eruit? Tijdens de techniektraining behandelen we alle basisbewegingen, zodat jij er zeker van bent dat je alle oefeningen van je programma goed uitvoert.

Club Vit - Personal Training En Fitness Club In Delft

In mijn home gym. Of het kan online plaatsvinden. Je hebt dan voldoende ruimte en een goede webcam nodig, zodat ik je van de beste feedback kan voorzien. Staat je vraag er niet tussen? .Onze personal trainers helpen je op het gebied van training, voeding en motivatie. Heb je interesse in personal training? Dan kun je dit aangeven bij je inschrijving of bij de balie als je al lid bent. Personal training is mogelijk in al onze clubs! Dat sporten goed voor je is, dat weet iedereen - Bereik je doelen wel met een Personal trainer.

Meer van Zonder sporten

Navigation

Home

Latest Posts

Groene Smoothie Afvallen

Published Jan 24, 23
7 min read